Як правильно зберігати каву? Ми часто чуємо від наших клієнтів питання: «це правда, що каву потрібно зберігати в холодильнику?» Відповімо одразу: «ні, не правда». Не потрібно зберігати каву в холодильнику! Якщо ми говоримо про свіжообсмажену каву, яку ви купили щоб пити вдома протягом 3-4 тижнів (максимум пару місяців), то холодильник не просто НЕ допоможе краще зберегти каву, але й завдасть їй шкоди. Чому? Тому що коли ви дістаєте каву з холодильника, щоб зробити свій улюблений напій, а після приготування знову прибираєте ії, від перепаду температур може утворитися конденсат. А кава не любить вологість і перепад температур в цілому. Ідеальні умови для зберігання кави: герметичний пакет, температура від 10 до 20°С, вологість не більше 70%. Виходячи з усього вищесказаного робимо висновок: ідеальне місце для зберігання кави - наш герметично закритий пакет, який стоїть на вашій кухонній поличці.