Цікаво про каву

Чи можна обсмажити каву в домашніх умовах?

Насправді, так. Каву можна обсмажити навіть вдома на сковороді. В інтернеті є багато статей на цю тему. Це дешевше, це цікаво і у вас може навіть вийти досить смачно ... Якщо вам пощастить і ви вгадаєте потрібну ступінь обсмаження.
Але вся складність обсмаження кави в домашніх умовах полягає в тому, що ви практично не контролюєте процес, і в тому, що навіть якщо один раз вийде смачно, то на наступний день повторити той самий профіль у вас навряд чи вийде. Тому що вам потрібно строго витримувати температуру і час обсмаження, а також його рівномірність. Саме для цього і потрібні професійне дороге обладнання і багаторічний досвід, який є у наших фахівців.
Тож як же нам вдається отримувати якісний продукт, смакові і ароматичні характеристики якого незмінні в кожній партії? Ділимося секретами виробництва:
1) ми купуємо зелене зерно тільки у великих, перевірених імпортерів, з якими працюємо вже давно;
2) ми незмінно стежимо за якістю зерна на вході і в готовому продукті;
3) у нас є повний арсенал обладнання, необхідного для стабільної якості продукту: два професійних ростери, які дозволяють точно налаштовувати і контролювати профіль обсмажування; вологомір - для вимірювання вологості зерна та отримання стабільного результату при обсмажуванні; дестонер - обладнання, яке очищує кавові зерна від сміття та каміння щоб уберегти від пошкодження кавомолки клієнтів; колориметр для перевірки зерна на відповідність заданому профілю обсмажування;
4) нам вдалося долучити до нашої команди одного з кращих в країні технологів з обсмажування;
5) і останнє, але найголовніше - це те що ми любимо справу якою займаємося і хочемо бути в цьому кращими!