Цікаво про каву

Підбірка сортів для заварювання в турці/джезві

Підбірка сортів для заварювання в турці / джезві
Для заварювання в джезві чудово підійдуть:
- будь-які SPECIALTY сорти. В процесі заварювання відмінно розкриваються смак і аромат, що дає можливість по-справжньому оцінити весь потенціал зерна;
- сорти з фруктовими і ягідними нотками (з легкою кислинкою): Ethiopia Yirgacheffe, Kenya, Rwanda, Tanzania, Papua New Guinea, Colombia.
За рахунок особливостей заварювання в джезві, кислинка буде ледве помітною, при цьому вона вийде дуже округлої, оксамитовою і ненав'язливою;
- сорти з шоколадними відтінками і нотками горіха і спецій (без вираженої кислинки): Indonesia Sumatra, Honduras, Guatemala, El Salvador, India, Nicaragua, Costa Rica, Mexico.
Дотримуйтеся рецепту, а також правильної технології приготування, і у вас обов'язково вийде смачний і ароматний напій.