Готуємо капучіно вдома Для приготування правильного капучіно в домашніх умовах, рекомендуємо дотримуватися класичного рецепту: 1. подвійну порцію еспресо (60 мл) налийте в заздалегідь підігрітий паром високий кавовий келих або чашку об'ємом мінімум 180 мл. 2. Нагрійте молоко до 60-70 °C, потім збийте його капучинатором, віничком або міксером в дрібну піну, поки обсяг не подвоїться. 3. притримуючи пінку ложкою, додайте молоко в еспрессо, за бажанням підсолодіть цукром і перемішайте. Зверху викладіть піну. Напій готовий. * Важливо дотримуватися класичні пропорції капучіно: 1/3 кави, 2/3 збитого молока з піною. Еспрессо з п.1 можна замінити на каву в турці або гейзерній кавоварці, або заварити каву будь-яким іншим зручним для вас способом. Збивати молоко можна також у френч-пресі.